Bereikbare parkings

25 Januari 2015

Bereikbare parkings

Met ons plan houden we de centrumparkings vlot bereikbaar. Daarbij vinden we het belangrijk dat automobilisten makkelijk vanuit het centrum terug op de ring geraken, maar ontmoedigd worden om binnen het centrum van de ene parking naar de andere te rijden.  kun je makkelijk naar de parking aan het station. Je kunt zelfs makkelijker dan nu rechtstreeks naar de parkings Havermarkt, Werft en Patronaatstraat. Zo kan de Stationsstraat een tweede 'bereikbaarheidsas' worden, zowel voor auto's als voor fietsers.Vanuit het noorden (Holven)

  • Vanuit het oosten (Sint-Dimpna) kun je makkelijk naar de parking aan het station (via de Rozendaal), de parking van de Nieuwstraat (via Kollegestraat) en de parking van de Pas.
  • Vanuit het zuiden kun je makkelijk naar de parkings van de Pas en de Nieuwstraat.
  • Vanuit het oosten kun je via de bereikbaarheidsas makkelijk naar de parkings Ecodroom, Werft en Havermarkt.

 

Bewegwijzering voor voetgangers
Van op de parkings willen we ook duidelijke bewegwijzering voor voetgangers, met daarop de tijd en afstand naar de belangrijkste aantrekkingspolen in het centrum. Zo kunnen we mensen overtuigen van het feit dat de 'rand'-parking toch niet zo ver van het centrum is dan dat ze soms wel eens denken.

 

BIJLAGEN:
bereikbare_parkings.pdf