Zwijnenfeest - 14 november

21 Oktober 2015

Zwijnenfeest - 14 november

Graag nodigen we je ook dit jaar weer uit op ons Zwijnenfeest, ondertussen een traditie bij Groen Geel. Wat ooit als herfstbanket begon in de Belse Bossen, groeide uit tot een heus . 'Everzwijnenfeest' in Ecohuis Tarcitius aan de Eikevelden

 

Daar komt dit jaar verandering in. We laten de everzwijnen even met rust. Door de landbouwlobby en een ruggengraatloze minister is de wildpopulatie drastisch geslonken. Dus serveren we dit jaar een biovarken uit de stallen van René Verachtert. 'Het rijkelijk buffet' blijft hetzelfde en de habitués kunnen getuigen dat het ook voor veggies een waar festijn is.

 

Iedereen is welkom. Syriërs, Koerden, Irakezen en ja, zelfs Angela Merkel maakt zich de laatste weken zo sympathiek dat we ook voor haar een stoel bijzetten.

 

  • Waar: Ecohuis Tarcititus, Eikevelden 79a in Geel
  • Wanneer: zaterdag 19 november 2015
  • 18 uur: verwelkoming rond de vuurkorven, korte toespraak met aperitief en de nodige hapjes
  • ?19 uur: een soepje rond het vuur, gevolgd door het buffet
  • Prijs: buffet, kazen en dessert aan € 20 (kinderen t.e.m. 12 jaar € 8). Drinken niet inbegrepen, maar verkrijgbaar aan democratische prijzen.
  • Inschrijven voor 1 november via mail naar [email protected]. Laat dan ook weten wat je keuze is en met hoeveel je komt.

 

Kost het everzwijnenfeest wat te veel voor je gezin? Laat het weten bij inschrijving en we bekijken in alle discretie hoe we dat varkentje gewassen krijgen.